A Táplálkozástudományi Intézethez tartozó tárgyak:
Dr. Máthé Endre tárgyai
Molekuláris és sejtbiológia – Élelmiszermérnök BSc
Molecular and cell biology - Élelmiszermérnök BSc, angol nyelvű
Kísérlettervezés – Élelmiszermérnök BSc
Experimental design- Élelmiszermérnök BSc, angol nyelvű
Méréselmélet és kísérlettervezés - Élelmiszerbiztonsági- és minőségi mérnöki MSc
Theory of measurement and experiment planning - Élelmiszerbiztonsági- és minőségi mérnöki MSc angol nyelvű
Molekuláris sejtbiológiai alapismeretek – Élelmiszerbiztonsági- és minőségi mérnöki MSc
Essential molecular cell biology – Food Safety and Quality Engineering MSc angol nyelvű
Táplálkozás genetika és genomika - Élelmiszerbiztonsági- és minőségi mérnöki MSc
Állati modell rendszerekre alapozott táplálkozáskutatás genetikai és molekuláris sejtbiológiai alapjai -PhD tárgy, Táplálkozás- és Élelmiszertudományi Doktori Iskola
Dr. Sipos Péter tárgyai
Méréstechnika és automatizálás - Élelmiszermérnök BSC, magyar nyelvű
Measurement technics and automatisation – Food Engineering BSC, angol nyelvű
Élelmiszerek fizikai és reológiai vizsgálata I. – II. - III. - PhD tárgy, Táplálkozás- és Élelmiszertudományi Doktori Iskola
Speciális élelmiszer technológiák - PhD tárgy, Táplálkozás- és Élelmiszertudományi Doktori Iskola
Élelmiszer nyersanyag ismeret – Népegészségügyi Kar, Ápolás és betegellátás BSc Dietetika szakirány
Élelmezési üzemek műszaki ismeretei – Népegészségügyi Kar, Ápolás és betegellátás BSc Dietetika szakirány
Élelmiszer technológia - Népegészségügyi Kar, Ápolás és betegellátás BSc Dietetika szakirány
Élelmiszernyersanyag- és termékismeret – Általános Orvostudományi Kar, Táplálkozástudományi MSc
Élelmiszertechnológia I. – II. - Általános Orvostudományi Kar, Táplálkozástudományi MSc
Dr. Baranyi József tárgyai
Making sense of data in life sciences - PhD tárgy, Táplálkozás- és Élelmiszertudományi Doktori Iskola
A Primer in Biometry Workshop - PhD tárgy, Táplálkozás- és Élelmiszertudományi Doktori Iskola
Dr. Győri Zoltán tárgyai
Élelmiszer tudományi kutatások kiemelt területei - PhD tárgy, Táplálkozás- és Élelmiszertudományi Doktori Iskola
Élelmiszerbiztonság tudományos alapjai és gyakorlata I. – II. – III. - PhD tárgy, Táplálkozás- és Élelmiszertudományi Doktori Iskola
Speciális élelmiszertechnológiák - PhD tárgy, Táplálkozás- és Élelmiszertudományi Doktori Iskola
Frissítés dátuma: 2021.01.08.
Tisztelt Felhasználó!
A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ