Oktatás

A Táplálkozástudományi Intézethez tartozó tárgyak:

 

Dr. Máthé Endre tárgyai

Molekuláris és sejtbiológia – Élelmiszermérnök BSc

Molecular and cell biology  - Élelmiszermérnök BSc, angol nyelvű

Kísérlettervezés – Élelmiszermérnök BSc

Experimental design- Élelmiszermérnök BSc, angol nyelvű

Méréselmélet és kísérlettervezés - Élelmiszerbiztonsági- és minőségi mérnöki MSc

Theory of measurement and experiment planning - Élelmiszerbiztonsági- és minőségi mérnöki MSc angol nyelvű

Molekuláris sejtbiológiai alapismeretek – Élelmiszerbiztonsági- és minőségi mérnöki MSc

Essential molecular cell biology – Food Safety and Quality Engineering MSc angol nyelvű

Táplálkozás genetika és genomika - Élelmiszerbiztonsági- és minőségi mérnöki MSc

Állati modell rendszerekre alapozott táplálkozáskutatás genetikai és molekuláris sejtbiológiai alapjai -PhD tárgy, Táplálkozás- és Élelmiszertudományi Doktori Iskola

 

Dr. Sipos Péter tárgyai

Méréstechnika és automatizálás - Élelmiszermérnök BSC, magyar nyelvű

Measurement technics and automatisation – Food Engineering BSC, angol nyelvű

Élelmiszerek fizikai és reológiai vizsgálata I. – II. - III. - PhD tárgy, Táplálkozás- és Élelmiszertudományi Doktori Iskola

Speciális élelmiszer technológiák - PhD tárgy, Táplálkozás- és Élelmiszertudományi Doktori Iskola

Élelmiszer nyersanyag ismeret – Népegészségügyi Kar, Ápolás és betegellátás BSc Dietetika szakirány

Élelmezési üzemek műszaki ismeretei – Népegészségügyi Kar, Ápolás és betegellátás BSc Dietetika szakirány

Élelmiszer technológia - Népegészségügyi Kar, Ápolás és betegellátás BSc Dietetika szakirány

Élelmiszernyersanyag- és termékismeret – Általános Orvostudományi Kar, Táplálkozástudományi MSc

Élelmiszertechnológia I. – II. - Általános Orvostudományi Kar, Táplálkozástudományi MSc

 

Dr. Baranyi József tárgyai

Making sense of data in life sciences - PhD tárgy, Táplálkozás- és Élelmiszertudományi Doktori Iskola

A Primer in Biometry Workshop - PhD tárgy, Táplálkozás- és Élelmiszertudományi Doktori Iskola

 

Dr. Győri Zoltán tárgyai

Élelmiszer tudományi kutatások kiemelt területei - PhD tárgy, Táplálkozás- és Élelmiszertudományi Doktori Iskola

Élelmiszerbiztonság tudományos alapjai és gyakorlata I. – II. – III. - PhD tárgy, Táplálkozás- és Élelmiszertudományi Doktori Iskola

Speciális élelmiszertechnológiák - PhD tárgy, Táplálkozás- és Élelmiszertudományi Doktori Iskola

Frissítés dátuma: 2021.01.08.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.